Wednesday, April 15, 2009

The best blogger @ friendship award

Dapat award ni daripada Kak Atty. Kak Atty ni sangat glamer, selalu dapat award dan selalu je berkongsi2 award nih.... Terima kasih banyak2 Kak Atty.


Menurut Kak Atty, award ni ada pulak rules & regulation dia;

1. Letakkan logo award ini di blog anda.
2. Anugerahkan award ini kepada 10 blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
3. Pastikan anda menyatakan penghargaan anda melalui 'backlink' blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.


Ok, saya pilih 10 org yg tertera sebagai 10 top commentator kat Sejenak Bersamaku pada hari ini...

kak tie

sasha

iu

kak chik

kak atty

azza

kak tirana

ibnurashidi

niza

kak kamsiah

Sudi2kan lah kepada sesiapa yg tersenarai kat atas ni ye...yg dah dapat pun, kali ni terima pula daripada 'Sejenak Bersamaku...'



12 comments:

kayteeze said...

Ooo....alhamdulillah....tahniah utk Kin dan semua 10 orang tu..he he..

Nanti kak tie ambik , ya...laju je jalan ni... banyak tempat nak ziarah :)

kin hashim said...

ambik le kak tie....sila2...sila2... hmmmm...kak tie mcm wakil rakyat plak, gi jln2 tgk kawasan...hehehhh...jalan tu elok2 ye kak tie, jgn terlanggar batu ke apa ker..kalau jatuh, bgn la sendiri yer! hehhhhe..

iu @ wid said...

huyoooo... cam award tentera la... terkejut gaban je tengok td..hehehehe

kin hashim said...

iu, a'a la kan...macam lambang tentera jer... sapa la yg reka tuh?

atty's said...

thanks kin..muaahh..sekali..

Sasha said...

thank you!... starting the day happy today! yeey!! more award..

niza said...

maceh kak...muaahhh!!!

azza_irah said...

salam syg buat kin..
tq so much..
nnti aza tempekkan..
kebelakangan ni byk keje yang perlu komitmen yg tinggi...sb tu la nak berblog pun kurang mood..

Tirana said...

Thank you very much...cantik award tu...hehehe.. Nanti kak tirana publish at the precious moment.

kin hashim said...

sasha, niza, azza, kak tirana ~ sama2 kasih :).

kakchik said...

assalamualaikum kin. maaf ya hari ni baru kakchik dtg ambik award ni. kakchik agak bZ sikit sehari dua ni.
nomo nomo kamsahamnida (really really thank you) for the award. you are one of my best friends blogger or not.

kin hashim said...

w'salam kak chik, tak pe...sudi ambik pun, alhamdulillah :). Dah habis exam ye kak chik? :).

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).