Tuesday, August 19, 2008

Bray, co Wicklow

Semasa ke Dublin baru nih, petang sabtu kami menuju ke Bray,Wicklow...ke rumah Ain, bertemu mata dgn sorang lagi teman blogger :).

Berdebar2 nak jumpa ain...heehhe...sampai depan pintu, nampak senyuman ain yg manis, hilang sket debaran...hehhheh....

Sebenarnya, sepanjang hari sabtu baru nih, cuaca kurang memberangsangkan...hujan sepanjang hari. On the way ke rumah ain pun, lalu kat satu kawasan yg kena banjir. Tapi, Alhamdulillah masa sampai kat umah ain tuh, cuaca elok plak. Petang tu, sempat lagi hubby ain bawak kami jalan2 ke pantai Bray, tgk swans yg ramah2!

Cantik pantai Bray tu...Budak3 tu pun seronok, tapi takut plak dgn swans yg terlebih ramah tuh!

Balik semula ke rumah ain, kami dijamu dinner dgn sup ekor :). Time kasih ain, susah2 jer sediakan hidangan untuk kami! :).


Bray, co Wicklow

**lagi gambar di sini....



Malam tu kami bermalam kat umah ain, di apartmen Kilgraston Court..... Time kasih yg tak terhingga buat ain dan hubby atas kesudian menerima kunjungan kami sekeluarga... Ada peluang nanti, jemput la pula bertandang ke teratak kami di Limerick :).



hadiah daripada ain....time kasih ain! :).

2 comments:

iu @ wid.ayu said...

jalan2 aje kak kin nieee... bila nak ajak sy g mancing..hehehe :P

kin hashim said...

ala iu..jln2 ujung minggu, pi jiln2 dalam ireland jer...nak kuor naik plane, badget tuk thn ni dah abes! hahhahhah... mancing? mai la limerick! hehhhe... tapi, kan iu.....tah apa yg jadi tahun nih...ikan2 kat ireland ni tak mo muncul2...dorang migrate ke jermen kot!

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).