Friday, June 05, 2009

Ke mana keluarga Encik R pergi?

Hari Ahad lepas, Encik R sekeluarga ke bandar D.... untuk apa ke sana yer? Susah payah menempuh perjalanan balik hari sejauh hampir 400km pergi dan balik dari bandar L ke bandar D menaiki keretapi. Saja je, sebab ada offer tambang keretapi yg murah sket berbanding waktu2 biasa. Lagi pun, Encik R dan isterinya suka sangat tengok anak2 seronok bila bagitau nak jalan2 dengan keretapi ...hehehh...



Ni la tempat kunjungan Encik R sekeluarga. Ada piknik @ family day @ makan2 ahli2 Persatuan Pelajar Post Grad Malaysia di Ireland (MyPSI), bertempat di pantai Bray, Dublin. Alhamdulillah cuaca pun elok je hari itu...



Oooo ya...di sana, isteri Encik R sempat berjumpa dengan seorang teman blogger, Cik Aida yg dikenali sebelum dia datang ke sini kira2 7 bulan lalu... ni kali pertama mereka bertentang mata..hehhe.. Cik Aida tu yg pakai baju dan tudung pink, gambar atas sebelah kiri sekali.

Alhamdulillah setelah sehari suntuk, selamat pergi dan kembali semula ke rumah.... Sampai rumah dah pukul 11 malam lebih...seme dah keletihan...



9 comments:

Luth Textile said...

bestnya.. syok ramai2 kan..

Latest Posting : Jom Download Photoshop Percuma di blog Luth

iu @ wid said...

ai..pendek je citer...hehe

Sasha said...

Hah!! Kan betul En. R dalam citer bas mini ari tu sama ngan En R yg ni... hehe... Sha paling suka lepak tepi pantai sambil makan2.... jeles sgt ni! cantikler tempat tu...

Farid Rashidi said...

Salam,

Ermm, ke sini rupanya Encik R sekeluarga pergi. Panaske sana?

Waah, nampak sedap ayam bakaq tu. Adik hamdan tengok jela ye :)

kin hashim said...

Luth, syok gak, sekali sekala..:).

Iu, pendek je cukup la..org kata, gambar mampu menceritakan segala2nya..hihihhh..

Sasha...eh, serupa eh? hehhehe.. bes gak la lepak tepi pantai gitu. Tapi, pantai kat sini tak selawa pantai2 yg menarik kat tempat kita. Lagi pulak, kalau time summer dengan cuaca panas gini, pemandangan kurang menarik...ramai sgt org berjemur...

Farid, kebetulan hari tu panas...dalam seminggu lepas, cuaca panas betul. Ni minggu ni dah mula sejuk dan hujan semula. Adik Hamdan ada bawak bekal nasi sendiri :).

catz_mafia said...

Kak Kin,
Syoknye jalan-jalan..

kin hashim said...

Catz_mafia....ha'a...sonot2..hehehh..

cikaida said...

k.kin!!!
baru sempat baca..
tq ye!!
hope sgt dpt ke bandar L tu!!

kin hashim said...

Kami menunggu kedatangan org D ke L! :).

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).