Tuesday, March 24, 2009

Millenium bridge

24/2/09 ~ 26/2/09

Newcastle Upon Tyne ; mengunjungi Bonda sekeluarga. 2 malam kami di sana. Roti canai yg gebu, nasi kerabu yg lengkap dgn solok lada, megi goreng, nasi dagang.... hmmm...semuanya enak2!


Di rumah Bonda; terima kasih daun keladi ...


Mercutanda Newcastle Upon Tyne



Bila pula Bonda sekeluarga nok mari jalae ke Limerick? Kami tunggu!



8 comments:

Ayasu Kuro-Obi said...

Tolong la sponsor kami gi sana...kepingin bu!

Sasha said...

wah!! x abis lg koleksi gmbr jalan2... meronda sakan Kin sekeluarga... Seronoknya jalan2 waktu musim sejuk... I'm so happy 4 you!

kakchik said...

Amboi... kat UK pun dah ada nasi kerabu ya. Bertuah kin dapat makan makanan Malaysia, makanan Kelantan & Terengganu pulak tu. BONDA ni org P.Timur jugak ke?

Tie said...

Ooo....bestnya makan2....

Kak tie pun suka nasi kerabu..tapi tak suka budu. hi hi...

atty's said...

kin..bila lor kty nak sampai sana nie..

kin hashim said...

Ayasu Kuro-Obi, Olo....bisnesman macam awak ni, bisa aje sponsor diri sendiri...hehehhh.... air asia kan udah sampai london sekrg...jemputlah ke sini, sebelum kami terbang balik kuantan :).

Sasha, tenkiu :). mmmm....memang pun blum habis lagi nih.... kan lama gi gi jalan2 ari tuh... hehehhh...

kak chik, kat sini seme ada kalau rajin nak buat! Bonda tu org kelate k chik... ;).

kak tie....hmmm..makan..makan... nak hidup kena makan! hehehhh... saya pun suka nasi krabu gak kak tie :).

k ty, la ni kan dah ada air asia sampai london.... boleh aja bila2 masa! hehehhhh...

Kamsiah said...

nasi kerabu...emmm my feberet tu...ada solok lada lagi....

Bonda said...

Insyaallah,...kalu ada masa n terutama sekali pitih,sampai la kami sana.tu pun.... kalu kin family ada lagi sano!

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).