Sunday, March 22, 2009

Itot ~ Finally I found her


Entry dan gambar ni khusus buat x-classmates saya masa form 1~ form 3 di SHAMS, especially my close friends masa tuh. Kawan2, this is our long lost friend.... now lives and works here, in Dublin, Ireland. It happened that i met her at my friend's house here in Limerick couples of weeks ago. In a way, she's still like those days...full of laughters! hehehhh...except that she is now known as Itot here..... well, still remember her full name? Of course you do!

10 comments:

Ibnurashidi said...

ermm..apapun semoga ukhwah terbina atas dasar ukhuwahfillah walau dengan sesiapa.

Tie said...

Wah....bestnya jumpa kawan lama... :)

kin hashim said...

ibnurashidi, hmmm... mudah2an :).

kak tie, betul tuh! mmg seronok jumpa kawan lama..mengimbau kenangan zaman muda remaja dulu2.. :).

Jie said...

Kin!! Tengku Aznita ke tu?? Ke Jie salah orang? Tak dengar cerita dia lps habis SRP, kalau tak silap dia ke MRSM. Pah tu tak tau dah pasal dia.. kecik mcm dulu gak.. :-)

Sasha said...

Salam dr Malaysia!... Wah seronoknya jalan2 di sana...jumpa kwan lama lak tu... kecik je dunia ni yea?

atty's said...

mesti kin happy kan dpt jumpa kawan lama...

kty pun rindu bangat sama kawan2 nieh..lama tak jumpa semua bz..

iu @ wid said...

alalalaaa.. kenaper hamdann tuuu... hehe

kin hashim said...

jie, tepat sekali! hehhehh..

sasha, w'salam...jalan2 sekitra sini jer... :).

k ty, mmg sonot jumpa kawan2 lama nih...

iu, hamdan nangis sbb dah boring la tuh, nak balik, ibu dia je yg sibuk nak borak2 lagi... hihihih...

NoorGie said...

eeee kin ni kan tenku aznita..kak ita..hehehehe stil macam dulu ke dia..ketawa hahahaha...bestnya kin jumpa kawan lama...mcm mana nak cantact die ek?

kin hashim said...

ye kak gie, tepat sekali! tak sangka gak bole jumpa dia kat sini...

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).