Sunday, September 07, 2008

I love your blog :).


Terharunya dapat hadiah ni daripada kak tirana dan azza...time kasih untuk kedua2nya! Excited gantung hadiah nih, buh dlm frame, kasi lebih comey :). Buat kak tirana dan azza, i love your blog too! very2 much!! :).

Saya pon nak kongsi jugak award nih dgn kawan2ku yg spesel ini.... dgn ucapan 'i love your blog!' hehhehe... :).


Photobucket

11 comments:

azza said...

gift tu comei macam kin..ehhehe..

~Cinta Milo Ais~ said...

tq..kak kin...sayang dia mmuahh hehe

Ibnurashidi said...

salam..

Ali Setan..mcm penah dgr nama tu..dia pelakon ke ape dlu ek?dh jadi ustaz ke skrg?

ras-adieza said...

sayang kin....thank you so much for your lovely thought. I love your blog too.

Akak said...

Salam Kin...

Terima kasih, Kin selalu ingat kat Akak, sayang Kin..

iu @ wid.ayu said...

waaa...mekasih2... sepantas kilat sayer amik ..insya allah nanti sy gantung ...ehehehe...:P.. rini masak satayyyyyy!!! abe watkan ..yeyyy!!! heheee....:)

nurraz said...

salam kak kin. tq for d cute gift. i really appreciate that! mmuah!

Tie said...

Thanks alot kin..walaupun dah ada, tapi nak juga..he he..ingat juga pada kak tie ni..

saya said...

owhh...ini dia hadiahnya..ingat hadiah pe tadi. hehehe..tq..nanti saya boh dlm blog saya ok

izz_izwa said...

ermm..ari ni plan nak msk lemak ayam cili padi..hehe...akak msk ape ari ni..thanks coz sudi share gift yg kiut miut tu ngan izz...I love ur blog too:)..take care n keep in touch ya..

Sasha said...

baru ambil gift... tima kasih kin... i love your blog too... very2 much

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).