Monday, September 22, 2008

Daripada 'Sejenak bersamaku...'

Raya lebih kurang seminggu lebih2 je lagi, sana sini org dah sibuk kirimkan ucapan dan kad raya. 'Sejenak bersamaku..' pun tak ketinggalan juga lah..
Photobucket

Kad ucapan buat pengganti diri... salam aidilfitri...

ni hadiah raya...sepinggan ketupat nasi, untuk santapan di pagi aidilfitri...


dan ni.... 2 euro.... duit raya dari ireland.. (2 euro sorang cukup la ...bajet kecik...hahhahha...)
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket


Okey, saya pun nak dedicate ucapan raya nih, buat semua kawan2 blogger saya.... salam aidilfitri, pohon maaf zahir batin...
Photobucket
adlina
ayu iurf
ain
aziemas
azza
adly
cinta milo ais
ctkini
finie
hasra
ibnurashidi
izz
jann
jie
jo
kak han
kak gie
kak kamsiah
kak linda
kak pah
kak ras
kak tie
kak tirana
ma
miim
myza
nahwannur
niza
nrina
nuha
nurhuda
nurraz
raihan
reena
razifembi
saiful nizam
sasha
saya
suria
tuan tie
ummuwafi
wan syariza
wfaiziah
zue

dan juga kepada sesiapa yg berkunjung ke rumah maya saya nih, yg tiada dalam list saya...saya sangat2 menghargai kunjungan anda semua!!!

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Photobucket

15 comments:

Tie said...

Selamat hari raya kin...wah ada ketupat dan duit euro lagi..mekasih laa...

ras-adieza said...

amboi banyaknyer kiriman orang sana kat kami di sini. 2euro tu lebih kurang berapa rm?

Kamsiah said...

tima kasih kin..
2 euro ,brapa rm yea..
ketupat tu takde reendang seklai ke hehe
selamat hari raya utk kis sefamily
mmaaf andaikata pernah melukakan hati kin sepanjang kita ber blog ni

Linda_Shamsul said...

Salam kin..terharu nih..hehe..terima kasih.. Akak pun nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kin & family...

Akak said...

Salam Kin...

Akak dah angkut semua bawa balik dah, terima kasih yea Kin atas ingatan..

jann said...

time kasih kak kin..nak tanya tu masjid terapung Terengganu ke atau masjid kat Limerick..hehe...

~Cinta Milo Ais~ said...

mekasih kak kin..dah habis dah ketupat tu saya makan hehe..

Miim said...

terima kasih kak kin...
tak sangka dapat duwet raya jugak.
tenkiu3

Ibnurashidi said...

Salam..

Terimas diatas ingatan..Maaf sekiranya ada dosa zahir (terkasar,terkata melalui mulut walaupun tak) batin (terkata dalam hatike juga takde rasanya)..:)

Syukran bagi kad dan ketupat dan duit raya tu..aduhai..syahdu tgk ketupat tu..tanahairku..ibubapaku..adik2ku..ayam2ku dikampung..

Insya'allah nanti menyusul kad spesial sbgai balasan..tunggu ya!

@LiYaNNuaR said...

salam kenal... jom kita bertukar kad, kuih dan duit raya nak??? salam ramadhan...

izz_izwa said...

terima kasih kak kin...wah bestnye dpt duit raye..dh besar2 pun dpt gak...hehe...ketupat pun besh..nyum2...

iza pun minta maaf bebyk kt akak if sepjg perkenalan kita di alam maya ni,iza ada wat something yg melukakn ati akak..

thanks coz amik berat kt iza..syg akak...iza dh anggap kak kin mcm akak iza sendiri..iza pun xde kakak @ kakak ipar..leh kn?..take care akak..semoga akak n family hepi2 beraya di perantauan...muuuahh

HasraRazali said...

timer kasih kak..suker..suker..bnyk tu dpt..hehe...saya dh sep(save) dh, nnti saya tepek kt entry ek....

selamat hari raya buat akak sekeluarga...

reena said...

beshnya dpt duit oversea gitu...tenkiu sis... slamat hari raya maaf zahir batin

nahwanNUR said...

assalamualaikum kak, syukran atas kadnya.

wah banyak sy dapat duit raya. Alhamdulillah. Tq again. Maaf ya kak, rasanya tak dapat membalas. InsyaALLAH ada rezeki lepas raya saya balas.

Ala kullihal. Eid Mubarak!

Please forgive me for any wrong doings.

and may ALLAH exonerate all our wrong doings in the past, present and protect us for any could-be commited sins... All praise be to ALLAH the one who knows everything, Our LORD of the entire universe.

Moga akak sekeluarga baik2 ja di perantauan.

salam sayang dari ipoh-gombak, Malaysia

nurhuda_cahayapetunjuk said...

Assalamualaikum..

Kak Kin..

Maaf kak..huda baru berkesempatan ke sini..:)
Terims kasih atas kiriman kad special ni dari nun jauh di sana..
Syukran kak..:)

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).