Friday, September 12, 2008

7 facts about yourself...tag drp Azza

Dapat tag daripada azza..

The rules:
* Link to your tagger and post these rules on your blog.
* Share
7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
* Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
* Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.

I have to write about my
self? Do I have to be honest? or just write in by using a mask at my face

Ni jawapan azza.... :).

1. suka baca novel n surf internet..
2. cepat merajuk..

3. boros berbelanja...lemah bab2 jimat cermat pengurusan kewangan..
4. suka bawak keta ...terutama subuh n senja..
5. takleh makan banyak..tapi makan dengan kerap..ekeke..sikit2 lapa...

6. suka tulis sajak...sajak pertama keluar kat utusan pelajar masa darjah 4 dl..pastu setiap rabu sure pepagi kayuh beskal g kedai tggu utusan pelajar smpai..nak tgk sajak kuar tak mggu tu..

7. suka shoppinggg.....ekekkeee....especially kasut n habag...baju raya lum
sopingg maaa...



7 Facts About Me!
(rasa cam da penah jawab tag cam gini...so, saya copy je la jawapan sblm nih... :p)


  • Anak ke 5 drp 8 beradik.
  • Dah kawen, ibu kepada 3 cahayamata.
  • Alhamdulillah masih punyai kedua orang tua...mak mertua pun ada lagi...bapak mertua tak sempat kenal :).
  • Seorg yg pemaaf...
  • Agak pendiam, tapi, bole jadi terlebih ramah kalau jumpa org yg serasi.
  • Tahap kesukaan membaca yg sederhana....heehhe..
  • Suka spend masa ngan famili... :).
Sapa yg akan di tag?
Dulu, saya telah pun mengetag nama2 ini.... :).
(ada yg blm buat homework nih....hehehehhhh.... sama2 kita tgk jawapan dorang yer... :p)


Photobucket

3 comments:

NoorGie said...

Kin..Kak G rasa2 macam dah pernah buat je tag 7 facts about yourself ni...

iu @ wid.ayu said...

kak.. kite da pernah wat tag ni.. jd da 'terlepas' kan kije ni.. yahooo.. ekekekek.. :P

kin hashim said...

kak gie dan iu..ye..dah penah wat..kalu dah wat tu abaikan lah... sbb tu tak gi sound kat umah korang! hehhehe....

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).