Wednesday, May 13, 2009

Vespa blogger award friendship


Award yg hensem ini dapat daripada puan zue ... bersekali ngan tag la pulak...takpe, kita terima jer...


a) Copy badge "Vespa 3logger Award Friendship" di atas untuk diletakkan di blog anda.
  • siap!!


b) Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
  • Yg memberikan award ini kepada saya ialah cik puan zuriani @ zue. Dia ni sebenarnya adik kepada sorang kawan sekelas saya masa kat sekolah rendah dulu. Terjumpa secara tak sengaja dengan zue ni di alam maya.

c. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)
  • suka melayan anak2
  • suka bila suami ajak keluar, jalan2 ngan suami dan anak2
  • suka tengok rumah kemas, tapi tak suka mengemas
  • kalau ada duit, suka belikan baju atau mainan utk anak2
  • suka tanam2 pokok, tapi takde bakat, tanaman tak berapa menjadi
  • suka masakan melayu
  • suka air kopi dan air coklat
  • penyabar
  • pendiam
  • mudah bersimpati dan bertimbangrasa

d) Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

Mereka yg bertuah adalah.... (dipilih secara rawak)
  • kak linda
  • sasha
  • kak gie
  • jie
dan juga 2 org teman baru ini....
  • eeeda
  • ami mahzar
Mohon maaf ye kepada nama yg tersenarai, bila2 ada kelapangan boleh buat..



e) Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!
  • yup!



6 comments:

Luth Textile said...

bestla dapat award.. org terkenal..

kin hashim said...

org memberi kita merasa...hehehe..mana ada terkenalnye..kita low profile jer :).

Zuri@ni said...

Teringat la di saat2 jumpa k.kin kt alam maya nie dulu...bulan posa kalu tak silap... dan rasanya, ari tu adalah last day zue keje (dah last day pun sempat merayau2 kat internet, hehehe)

arazma @ ami m said...

tq lg..award ni pun dah dibawa balik...

Sasha said...

Saya dtg nak amik award... huhu award & tag sekali... jawabnya lambat ler nak tayang kat blog bile dpt ngan tag sekali... thank you Kin...

kin hashim said...

Zue, adakala org kata, dunia ni luas...tapi, ada jugak org kata dunia ni kecik jer.... hihih...tapi, dunia internet ni mmg kecik, seme di hujung jari jer, kan? :).

arazma, sama2 :).

Sasha, sile2...you're welcome!

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).