Saturday, July 19, 2008

Minggu mangga dan kiwi

2 minggu kebelakangan nih adalah minggu mangga dan kiwi... :). sbb, supermarket yg dekat dgn rumah (ALDI) ada jual murah buah2an nih...semalam, baru je tambah stok baru :). setiap hari, lepas makan nasi, mesti menikmati buah2an ni. Anak3 pun suka, lebih2 lagi ayah dan ibunya! :).

6 comments:

Myza said...

Kin, tu mangga jenis apa tu? Besarnya!Tu kalau blend buat juice mesti sedap. Try buat ice blended mango atau ice blended kiwi.Sedap tau! tapi make sure anak-anak tak de problem dgn ice. Something different. NNt jadi mcm slurpee kt 7-Eleven, sedap!

kin hashim said...

tah la mangga jenis apa....taunya makan ajer! :).

iu @ wid.ayu said...

hehee...sib baik bru beli sekotak mangga cm mangga mesia kt sini.. kalu tak...hmmm... kena g cri mangga skang gakkk... nyummmmm....nyummmm

kin hashim said...

amboi..beby pun nak makan mangga gak!!

Akak said...

Salam Kin...

hurmm sedapnya nampak mangaa tu, terliuq akak tgk..

kin hashim said...

kak pah pun ngidam gak ker?hehehe...

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).