Tuesday, September 15, 2009

Bingkisan Aidilfitri 1430H

**Ucapan raya kami dan kad raya teman2 ~sticky entry sehingga Hari raya**

Ramadhan semakin menghampiri ke penghujungnya untuk tahun ini. Syawal kian menjelma. Dalam sisa2 ramadhan yg tinggal, semoga dapat kita manfaatkan sebaik2nya.

Musim ramadhan kali ini, 'rumah' saya ni seakan sunyi je... mohon maaf kepada yg bertandang (sekiranya ada). Selain daripada 'kekangan'2 tertentu, sememangnya mood berblogging sejak akhir2 ini tidak menentu. Kekadang ada idea, tapi tak terjelma di laman ini. Sudahnya, tuan rumah sendiri sekadar menjadi tetamu di rumah sendiri.... datang menjenguk, sekadar menyapu sawang2 yg semakin menebal...hehhe..


Sempena kedatangan Syawal, yg tak sampai seminggu pun lagi nih, saya dan keluarga mengambil kesempatan untuk mengucapkan Salam Syawal kepada adik beradik, saudara mara, teman2, rakan taulan, sahabat handai dekat dan jauh.

Kepada teman2 maya yg tersenarai dalam bloglist saya, sudi2kanlah menerima kad raya daripada 'Sejenak bersamaku...' ini. Juga buat semua tetamu yg sudi berkunjung ke sini.

Selamat Hari Raya Aidilfitri daripada kami, maaf zahir batin.



9 comments:

Sasha said...

Salam Aidilfitri utk Kin sekeluarga... thank you for the thought & the lovely card... :)
Semoga ceria & meriah di pagi raya walaupun berjauhan dr sanak saudara...

p/s: ini raya terakhir ke kat sana?

ummumishkah said...

Salam
Selamat Hari Raya... jgn lupa ambik kad raya kami jugak kay!

kin hashim said...

Salam lebaran juga drp kami buat sha sekeluarga. InsyaAllah ni raya terakhir kami di perantauan :).

W'salam ummumishkah. Terima kasih jua atas ingatan. Dah ambik kad raya, dan dah gantung pon. Terima kasih! :).

Tirana said...

Kin, terimakasih..Maaf, kak tirana dah lama tak menjenguk ke sini. Sejak bulan puasa ni memang masa terlalu suntuk. Dapat update blog sendiri pun dah kira syukur.

Linda_Shamsul said...

Salam Kin..Selamat Hari Raya.... :)

Ayasu Kuro-Obi said...

Eid Mubarak...
Raya Card attached:-
http://4.bp.blogspot.com/_ldBbVUUjX3Q/SrG5kEFMIeI/AAAAAAAAKFM/Cix466oB0dI/s1600-h/kadrayablog-rukini.jpg

(but you already found it in FB)

wan said...

salam kak kin..
selamat hari raya, maaf zahir batin utk kak kin and famili..
thanks for the card! kreatif betul!

Ismail N said...

Salam Hari Raya,
Maaf zahir & Batin. Itu family pic ke? Budak 2 tu semua cute2 belaka. Enjoy your holidays.

kin hashim said...

Kak tirana, takde apanya, bukannya ada apa pun kat blog saya kebelakangan nih...hehhe..

Kak linda, saiful, wan...terima kasih. salam kemaafan jua drp kami sekeluarga.

En Ismail N, salam aidilfitri, maaf zahir batin juga drp kami sekeluarga. Ya, gambar sefamili. Anak2 makin membesar :).

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).