Friday, January 09, 2009

Hari baru Fawwaz


Cuti sekolah dah pun berakhir. Lama jugak cuti; 'cuti raya' (krismas) dan juga new year...2 minggu. Semalam sekolah start semula...hari baru untuk Fawwaz, sebab bermulalah Fawwaz masuk sekolah sama dengan kakak, Monaleen National School. Alhamdulillah, dapat jugak Fawwaz tempat untuk junior infant kat sekolah tuh.

Selamat kembali semula ke sekolah untuk kakak Huda dan abang Fawwaz!
Photobucket




Suatu petang time cuti hari tuh, landlord datang bawak hadiah untuk budak3 tuh (diorang ni suka beri hadiah untuk budak2..musim krismas ;p) ...2 puzzle dan satu set colouring Noddy dan juga sekotak besar coklat.... sangatlah suka budak3 itu...
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket

3 comments:

Sasha said...

wah!! murah rezeki budak3 tu... dpt adiah yg best2... x ler boring waktu cuti2...

Tie said...

Moga2 hari2 2009 ini bawa banyak kebahagian buat kin sekeluarga

atty's said...

salam kin..behnya cekelat tuh

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).