Thursday, January 15, 2009

2008 Cute's 3logger Award

Ni dah masuk tahun 2009, tapi masih terima award thn 2008... Photobucket

Kali ni, dapat award ni daripada 2 org yg comel ini; kak chik dan iu. Macam biasa, nak terima award, ada rules la pulak...

cutebloggeraward

ni lah dianya award itu...

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.

~ok, dah copy..

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

2 orang yg comel ini memberikan award ini kepadaku :

kak chik ~ senior masa stadi dulu, sekarang menetap di kota bharu, seorang usahawan yg gigih dan kak chik ni sangat mencintai buku...kan, kak chik?
Photobucket

iu ~ seorang teman blogger, sekarang bermastautin nun di saar, jerman dan baru je menimang cahaya mata ke 3; seorg puteri yg diimpi2kan...
Photobucket

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya

Tentang diriku.... lebih kurang la yer...

  1. sederhana
  2. tak cerewet
  3. pemaaf
  4. suka warna coklat
  5. mudah lembut hati dgn anak2
  6. suka fesyen pakaian yg simple2 jer
  7. suka surfing, tapi, lately ni asyik duk berebut ngan nabhan jer...boring betul!!
  8. suka duk kat rumah (bila boring duk kat rumah, sgt suka kalau dapat keluar jalan2!!)
  9. suka bila dapat masak untuk famili
  10. suka tgk rumah kemas, tapi tak suka mengemas :(.


4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama
mereka di blog anda.

~Hmmm.... disebabkan ni award tahun 2008, dan sekarang dah masuk tahun 2009, maka saya tidak la memanjangkan award ni pada sapa2 ...ok ke kak chik, iu? hehhe..

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang
menyatakan "anda telah di tag

~ saya tidak mengetag sesiapa, walaubagaimana pun, bila berkelapangan, saya tetap akan melawat blog teman2ku!

Photobucket

Photobucket

2 comments:

kakchik said...

Assalamualaikum kin.

Terima kasih ya sebab dah jawab tag tu. Tak kisah lah lambat pun janji kakchik boleh juga membacanya.

Eh, eh... ada juga tolong promo pasal buku ya, malu pulak bila dikatakan mencintai buku... sebab sehari dua ni tak sempat nak baca banyak.

kin hashim said...

w'salam kak chik :).

kalau k chik pass tag kat saya, mesti jawab punya!! heheh... cepat atau lambat je.. :).

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).