Sunday, November 09, 2008

My work station

Dapat tag daripada Azza; kali ni tag dalam bentuk yg berbeza sikit... kena snap gambar plak..

rules:

  • snap work station anda
  • then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...
  • iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
  • tengok contoh yang dibuat nih...
  • begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...
  • sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...
  • kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...
  • tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa..





Inilah dia work station saya yg tak seberapa. Ada laptop dan satu skrin PC, tapi itu bukannya satu laptop dan satu desktop ye... satu nyawa je tuh..hehehe..Disebabkan saya ini hanyalah seorang house manager, maka work station saya sudah tentulah di baiti jannati... :).

Laptop tu sekrg dah jadi macam CPU, disebabkan skrin laptop tu dah rosak. Ada satu insiden yg terjadi kepada skrin laptop tu lebih kurang 6 bulan yg lalu. Laptop masih berfungsi seperti biasa, cuma skrin je yg rosak. Bos malas nak repair, sbb kosnya rasanya lebih baik angkat yg baru...hehehe..tapi, sampai sekarang belum berganti... bos ada komputer dia sendiri kat ofis, yg kat rumah tu untuk anak2 dan ibu je guna. So, tak pelah, apa2 je la yg ada sekadarnya... :). Nasib baik ada rezeki dapat skrin PC yg free tu... hehehe..

Intenet plak, kami guna O2 mobile broadband. Yg ni pun ada sejarahnya. Hajat di hati nak pakai wireless broadband; lebih senang dan praktikal. Tapi ada masalah pasal line rental ngan landlord nih dulu2...akirnya, kami dah ter'stuck' dgn mobile broadband tuh. Mobile broadband bagus kalau sentiasa 'on the go', tapi, laptop kami tuh dah menetap kat meja tuh.. tak de beza sgt la, mobile ke tak mobile..heehe.. tapi, alamdulillah tetap bersyukur dgn apa yg ada, sbb so far, signal internet selalu ok jer...boleh la untuk mengupdate blog dan gi ziarah blog kawan2..heehe..
PhotobucketPhotobucketPhotobucket


Owh...nak kena tag 7 orang plak ye...mmmm...sapa ye yg bertuah?
  • kak chik
  • azura
  • cik aida
  • reena
  • izz
  • hasra
  • zue
***ps; Mohon maaf sapa2 yg tersenarai, buat bila2 ada masa free la yer!!

Photobucket

7 comments:

azza_irah said...

ehehe..tQ kin keran vry sporting..mmuahss

kakchik said...

eh, kakchik ke? takde kakchik lain ke kin? salah orang ni....

Tie said...

He he ...kak tie suka ni...sebab tak kena tag..he he..

Tirana said...

hehehe..kak tirana pun dapat tag ni..tapi tak buat lagi..tak sempat lagi nak amik gambar...kak tirana ni banyak workstation...hehehehe

HasraRazali said...

waahhh makin bertambah hutang saya ni, kak.....:-( ngn akak je saya dh hutang 2 tag...

Sasha said...

canggihlah workstation kin... high tech!! hehehe... genius jgak kin ni... pandai solve problem...

ras-adieza said...

kreatif tul abang kin ni. tapi lawaklah kan, abis fungsi laptop dah jadi pc biasa lak. duk setempat jer...janji boleh gunakan...

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).