Monday, November 03, 2008

Hadiah di pagi yang ceria... :).


Awal2 pagi ni dapat hadiah drp seseorang... Kak Chik; my senior, lama dulu kat usm. Terjejak kasih pulak kat alam maya nih. Kak Chik ni comel orangnya...hehehe... Kak chik salah sorang senior yg memperkenalkan usrah pada saya... terima kasih kak chik :).

Masa kat usm dulu, kak chik ambik sains komputer kalau tak silap (betul, kan kak chik??) Masa tu saya kat matrikulasi, asing sgt dgn dunia komputer masa tuh (kat sekolah tak msk kelab komputer pon! ..hehehe..kat rumah plak mana ada komputer masa tuh!) Penah sekali terjumpa kak chik time saya jalan2 lone ranger, kak chik ada bawak saya ke computer lab... punyalah suka hati masa tuh dapat 'main2 komputer' kejap....hehehe... Itu antara kenangan yg saya ingat bersama kak chik... (mungkin kak chik pon tak ingat!! eehe..)
Photobucket

Photobucket

3 comments:

kakchik said...

salam kin - hai siap buat entri khas lagi ni... malu kakchik, letak kat tepi2 pun dah ok kin.

bab yg bawa kin gi lab tu kakchik dah lupa lah, boleh imbau kembali... yang kakchik ingat pasal kin ialah kin suka senyum tapi nampak macam serius... rasanya masa tu adik2 asyik tertukar antara kakchik dgn kak seri sb kami nak serupa...

Tie said...

Wah..cepat betul kin buat announcement ni..kak tie belum buat lagi..tapi dah tepek hadiahnya..mmg teruk kan..hi hi..

kin hashim said...

w'salam kak chik.... mengimbau kenangan bersama k chik..da agak, mesti k chik tak ingat...hehee...'peristiwa kecik' je tuh... k chik kan ada ramai adik, mana nak ingat semua... :).

kak tie, excited, sbb awal2 pagi buka blog tgk ada org nak bagi hadiah...:).

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).