Monday, October 27, 2008

Terharu..... :).

Semalam dah perasan, ada mesej drp kak tie kat cbox, tp, tak sempat nak ziarah blog kak tie. Weekend ni byk aktiviti bersama famili plak... dok dang online...
Photobucket

Ni ada kesempatan, pegi la bertandang umah kak tie....sgt2 terharu dan tak terucap dgn kata2 rasanya, bila nampak ada entry khusus untuk kinhashim....
PhotobucketPhotobucketPhotobucket


Smile...... though your heart is aching
Smile...... even though it's breaking
When there are clouds in the sky, you'll get by
If you smile...... through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll see the sun come shining through..... for you

Light up your face with gladness
Hide..... every trace of sadness
Although a tear may be ever so near
That's the time... you must keep on trying
Smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile
If you just smile.......

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile
If you just smile.....

Buat kak tie, terima kasih yg tak terhingga..... saya nak bagi bunga ni kpd kak tie sbg tanda pengargaan drp kinhashim...
Photobucket
Dan kepada semua teman2 blogger yg mengambil berat...



Photobucket

5 comments:

Tie said...

Laa...kin ni buat kak tie kembang kempis hidung ni....hi hi..Kak tie saja2 buat entry tu sebab teringatkan lagu tu bila kak tie sedih.

Hidup kak tie umpama charlie chaplin tu, ada kak tie sekadar utk menghiburkan dan membantu yang mana perlu. Tak ada la mengharapkan apa2 balasan pun.

Bagaimanapun, thanks for the lovely flowers..terkejut gak kak tie dpt ni..tak sangka pun.
Hari ni boleh senyum lagi ...walaupun kepala ni sakit laa...'dia' dtg lagi...hu hu...

ras-adieza said...

tu lah...kin jangan susah hati. ramai amek berat....walaupun kin luahkan tak sepenuhnya di sini, namun kata semangat daripada teman2 blogger pasti ada..

Miim said...

salam kak kin,

begitulah hidup merantau, ada rencah yg menambah perisa kepada kehidupan. Insyaallah, sy yakin, kak kin tabah menghadapi ujian. Allah x uji sesuatu yg diluar kemampuan hambaNya.

afafita wafitos said...

memang hidup di perantauan byk dugaan....kalau tak cukup tabah mmg mcm nak balik rasanya..tapi...kuatkan semangat...kin....

NoorGie said...

hmm kin..kadang2 kawan menangis ni susah nak dicari...kawan ketawa melambak2....kalau terjumpa kawan menangis tu, peliharalah persahabatan dengan individu tersebut, kerana orang macam ni susah kita nak cari...ade kawan yang tikam kawan yang lain dari belakang..ade yang jadi talam dua muka...yang sanggup mengkhianati kawan pun ade...kalau diingat2kan memeng sakit hati..tapi..kak g bersyukur sangat2 kerana dapat keep in touch n berhubung balik dengan kawan2 lama yang masih kenal muka kak g ni...buat kin, bersyukurlah kerana masih ade insan2 bergelar sahabat yang sudi menenangkan hati dan menceriakan hidup kita dikala sedang berduka..semoga persahabatan yang terjalin tetap kukuh dan mewangi selalu.........

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).