Friday, October 17, 2008

Award lepas raya

Dah lepas musim kad raya, kembali semula ke award... ari ni dapat award drp Izz..mekasih Izz..

Ada 2, yg pertama ni macam merangkap tag, sbb ada syarat la plak...


Mengikut kata izz;

Peraturannya :-
1. Bagi just kat orang yang ase GILA-GILA / BEST.
2. Bagi kat 4 orang je.
3. Link orang yang terima award ni
4. Sesapa dapat award ni DiWAJIBkan buat POSTING pasal dia dapat award ni kat blog dia
5. Beritahu orang yang dapat award ini kt blog dia ok !!

Mmm..ok, nak pass award ni kat 4 org adik ni la...
Photobucket

cinta milo ais
hasra
zue
jann

Ni plak award ke 2 drp Izz...mekasih lagi buat Izz...
Photobucket

Photobucket

9 comments:

Tirana said...

Hehehe...rupanya musim award tak habis lagi ye Kin.. lepas ni sure lagi rancak kot..

azza_irah said...

salam kin..
azza masih ada kad raya n award yg lum di postkan..tak sempat..
hutang tag sebelum raya pun ada yg lum lunas..
kin punya pun ada...hehee

HasraRazali said...

aduh..aduh..aduh kak kin...terima kasih bebnyak...mana akak menghilang ni..snyap aje...nmpak ada masuk blog sy tapi takde drop komen pn?

ok..skrg dek krn akak dh bagi award ni kt saya, sbg mmbuktikan akak mmg mengikuti blog sy & enjoy ngn blog saya..haaa....g masuk blog sy skrg, tinggalkan komen kt smua entry saya yg akak tertinggal tu...

p/s: wwaaahhhh org dh bagi award, nk demand2 lak ek..hehehe

wfaiziah said...

kin..tahniah dapat award lagi. kakak ipar abang saya mati kat a/e district hosp (p.Mas). C/o only abd pain, but so severe,? cause. a bit high in temp.FBC ..wc normal, plt a bit low 75.. the rest normal.Bleeding not much.. Don't know what exactly the cause...i called hosp director to get explanation regarding this matter..i got only the above info and the cause of death is ? sepsis...mmg kalut la dapa..kene present maternal death in maternity review

reena said...

kite pon dpt award from izz... *wink*

~Cinta Milo Ais~ said...

kak kin...terlambat pulak...ni pun ambik kesempatan online time tengahari...mekasih ya kak kin sudi bagi award kat saya....semoga ukhwah ini berpanjangan :)

saya said...

elo kin.. izzizwa tu mmg rajin bagi award. lps ni kita pow2 bagi dia award blogger paling rajin forward award. hahahhaha....

Anonymous said...

assalamualaikum....
selamat hari rayaaaaa... aidilfitri muliaaaa...... semoga sihat belakaa...daari kak lina....
kak na nak beri tahu ayah kak lina dah tak de.. meninggal pada hari ahad lepas.
terkejut jugak.. sebba dia x sakit pon. nampak sihat. sehari sebelum tu dia muntah2 keesokan hari 2 bawak pegi hospital. dalam perjalanan dia x sedarkan diri. x lama selepas 2 meninggal kat hospital. terkejut betul bila abang telefon kata dah x de. doktor suspect sakit jantung. rukini kalau ade masa telefonlah k lina kat cni.
09-6223773
kak na rindu kat suara awak. sampai cni dulu

-kak lina-

Miim said...

mmg betul ler kata award nie
blog nie mmg best!
akak, limerick tue dekat x ngan dublin?

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).