Thursday, October 16, 2008

Tamu dari Southampton


Isnin baru nih, kami menerima kunjungan tetamu dari Southampton, UK. Roslim, Sal dan anak2; Safiyyah dan Aisyah. Saudara Roslim juga warga UMP, kawan seperjuangan bos dan Mr H
Photobucket
Tapi, kunjungan mereka sekejap sgt, hanya satu malam...tak sempat nak beramah mesra lebih2 lagi.. anak2 pun tak puas main sama2..heheh.. Sampai Limerick dah petang. Lewat ptg tu, ke rumah kitorang utk dinner, dan malam tu bermalam kat umah K Aida di Plassey Grove.

Esoknya, kami breakfast sama2 kat Plassey Grove dan lepas zohor, dorang dah bersiap2 untuk fly balik UK smula...
** lagi gambar ~di sini~

Kepada Sal dan famili, jemputlah datang lagi ke Limerick yer...
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Photobucket

4 comments:

Sasha said...

ramai jgk org kita yg nyambut raya di tmpt kin ye?... x ler rasa sunyi..

Akak said...

Salam Kin...

Walaupun Kin dok jauh di Ireland tapi raya tetap meriah juga dengan kunjungan kawan kan..

Tirana said...

Kin..kadang-kadang lagi seronok beraya di tempat orang dari di tmpat sendiri..hehehe

Blog kin ni dah berubah wajah ye..cantik!!!

kin hashim said...

sasha, dah duk jauh drp famili...kenala sama2 meriahkan...baru tak terasa sunyi... :).

kak pah....alhamdulillah :).

kak tirana, betul tu... seronok gak rasanya... nanti bila balik tempat sendiri, rutin raya balik cam biasa le.. :).

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).