Sunday, June 22, 2008

Tag yg dah berkurun drp iu....

Ni tag drp iu...dah berkurun2 usianyer...sori la iu :). , lama diperam, baru kini berpeluang nak buat...Mmmm..tajuk tag ni apa yer?... '7 facts about me' kot?..

Ni di copy and paste rules@peraturan drp blog iu;

1. Link to your tagger and post these rules on your blog.

2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog7 facts about me ;)

Ni iu punya :).

1. suka melancong & melencong... muahaha..

2. kuat cemburu.. kdg2 cemburu yang tak kena tempat..(bahye nie..)
3. Friendly jugak & mudah jatuh hati..(agaknye..) hehee
4. tekun & sangat peyayang.. tapi kuat marah gak ..
5. suka makan askrim & kek coklat..yummy..
6. suka kacau orang..

7. dah berkahwin, ade dua orang anak lelaki... yang ketiga,insya allah..akan datang hujung tahun nie.. amenn... ;c)


Okeh...ni plak i punye....sebenarnya tak reti sgt nak highlightkan the facts about myself..... may be ni sekadar yg terlintas kat kepala pada masa dan detik ni je la.. :).

  1. Dah kawen, pasangan org senegeri dan sedaerah, dan punyai 3 cahayamata.
  2. Agak pendiam dan kurang ramah, tp, boleh jadi terlebih ramah kalau jumpa org yg serasi dgn jiwa...
  3. Sedang bercuti panjang drp hiruk pikuk kerjayaku di tanah air, sekarang bertugas sbg manager rumah tangga 24/7 :).
  4. Pemaaf
  5. Seorang ibu yg bahagia dgn kehadiran 3 cahayamata, walaupun kadang2 tensen dgn anak3!
  6. Suka masakan tradisional melayu...terutama masakan terengganu la.. :).
  7. Suka keep in touch ngan kawan2 lama kalau berkesempatan...
I would like to pass this tag to :
Mmmm.....4 org je yg terlintas kat kepala, iu...bole la yer! :).

2 comments:

shopforshoppers said...

Salam Kin...

Sessi menjawab tag ke? Akak masih berhutang dengan 4 org tak tau bila nak jawab tag tu..

iu @ wid.ayu said...

hehehe..bole ajer.... jwb tag yg len tu..sambil2 tu..letak gamba jalan2 eh.. :)

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).