Wednesday, March 05, 2008

Sehari di Clonakilty

Weekend baru nih, kami ke Cork....destinasi utama, Clonakilty, West Cork...lebih spesifik, ke Clonakilty Model Railway Village :).
Hampir seharian di sana..... budak3 tu pon seronok, especially Fawwaz la, sbb Fawwaz tu peminat 'Thomas and Friends'... hehehe.. Tengok anak3 seronok, ibu ngan ayah dorang pon seronok gak la.... :).

traintraintraintrain
Ni video dan gambar2 kitorang kat sana ari tuh...nak download lagu tema 'Thomas and friends' nak buh kat video tu tak jumpa plak kat mana..... ni je la hasilnye... :).
*p/s; iu, impot imej train drp koleksi smiley iu...mintak izin ye :).


Clonakilty 1



Clonakilty 2


3 comments:

iu @ wid.ayu said...

wahh..seronoknye jejalan naik cherainn ye...heeheee..:) haziq ngan faris suka gak ngan thomas train..tiap hari tengok.. tapi bunyinye lain skit.. "tuttt...tuttt... ehehehe...

yg youtube kedua tu besh ye lagu dia.. dr kump eiman yea? teringat zaman doulu2 pulak... byk gambar eh..macam2 ada!! gamba kasut pun ader... ;p..

kin hashim said...

a'a la ayu..fawwaz tu minat sgt ngan thomas cherain tuh...seme benda nak yg thomas, kalau boleh...hehhe..

lagu tu lagu eiman..lagu lama la ayu, k kin ni kan peminat lagu lama..hehhe..klasik la pulak..heheh..

rafi said...

Assalamualaikum Razali,
Rafi ni, best dapat bawa anak2 ke sini. Impian budak2 nak pegi tempat mcm dunia karton ni, sebab bapaknye dulu berangan benda yg sama masa kecik.

Kekadang terfikir, masa kita kecik2 tak dapat benda ni. Main tepi belukar, sungai & sawah aje. Life must go on.

Alhamdulillah.

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).