Saturday, March 08, 2008

Panas....panas...panas..

Saat dan ketika ini, tgh syok duk intai2 result PRU ni..semangat berkobar2!! Hasben kije plak ari ni... berkhidmat untuk negara angkat nih..hehehhe... aku jadi tukang report, anta sms setiap kali ada latest result yg sempat ditangkap...sib baik sms voip cheap ni free.....hehehhe....

Hidup BA!!!! Takbiiir!!

3 comments:

iu @ wid.ayu said...

BA menang 5 negeri, KELANTAN,SELANGOR,PERAK,KEDAH, P.PINANG.. takbirrr!! hehe

kin hashim said...

takbiirrrr!!!! tumpang sonot... :).

afafita wafitos said...

salam...
dalam kita bergumbira,, sebenarnya jgn lupa hakikat dan ancaman terkini di negara kita....sebenarnya tlh wujud sentimen perkauman yg sgt kuat di negara kita. org2 bukan melayu nampaknya sgt bersatu dan kita lihatlah...apabila mereka bersatu, mereka dgn mudh boleh menubuhkan kerajaan di negeri mereka (penang). so, kita kena buat sesuatu...tak boleh bergembira jer....

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).