Saturday, December 13, 2008

Selingan award dan tag

Kepada sesiapa yg berminat untuk mengikuti kisah '3 minggu yg menguji...' tuh, mohon maaf la ye... entry tu terpaksa dibuat dalam beberapa bahagian, tak sempat nak buat sekali harung...maklumlah sekarang ni terlebih busy la plak...hehhehe... Sabar yer...nanti akan diupdate... :).

Kali ni plak, nak bagi laluan kepada award dan tag yg diterima semasa ketiadaan tuan rumah baru2 nih... :).

Ni award yg diterima daripada Azza... wow! 'Best Blogger Award' ?? tak best pon blog nih... dan bloggernya pun tak best, tapi, dah org bagi, kita ambik je la..hehhe..


Ni pulak, tag daripada kak ras; tag pasal tulisan... tag macam ni pun ada??! Sekarang nih, menulis pun jarang2.... tulisan pun macam kaku jer...



1. Your name/username




2. Left handed or right handed


3. favorite letter to write

4. Least favorite letter to write

5. Write the quick brown fox jumps over the lazy dog


6. Tag 6 people
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket

5 comments:

BurungBelatuk said...

wuih...tag handwriting...sure brape kali mengscan nih...anyway semoga semua selamat...

Anonymous said...

besar kijean nih..

Memory said...

wslam..sama sama..sorry kat opis takleh tgk msg box akak tu :)..anyway..if ada berminat kasi tau la ye :) brooch brooch tu :)

atty's said...

takpe..kty tunggu yo..hah

Tie said...

Salam kin...

Kak tie tak tahu yang kin dapat baby baru... tahniah laa..

Baru baca entry yang lepas...gitu rupanya kisah kin..nanti cerita lagi, ekk. Mula2 kak tie ingat kin dah taknak blogging lagi...sunyi gak bila kin tak de...

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).