Wednesday, March 23, 2011

Happy belated birthday


Kalau tahun2 sebelum ni, setiap tiba bulan Februari, saya tak pernah lupa ucapkan selamat ulangtahun buat 'Sejenak Bersamaku....' ini. Tahun ni, pun bukan lah lupa, cuma saya saja je lengah2kan....hehhe..

Untuk kesekian kalinya, entri pertama di tahun 2011, saya ucapkan 'happy belated 4th birthday' buat 'Sejenak Bersamaku' yg suatu ketika dulu pernah menceriakan hari2 yg saya pernah lalui.


Masih ada sayang...






9 comments:

Nurraz said...

lamanya menyepi k.kin...
hows life rite now?

Norhafiza said...

o ye ke kin...No ucapkan Happy Belated Birthday la untuk 'SEJENAK BERSAMAKU'....waaaaah, dah 4thn upanya ye...

kin hashim said...

Ada je sining, berhibernate di kuantan nih :). Alhamdulillah, life goes on....kami sihat2 aje ;).

kin hashim said...

hahha no...time kasih la ye... hihih...

normuttlib said...

lama ngat berhibernate kak kin...... :-)

kin hashim said...

musim sejuk kat kuantan ni panjang...hehhhe..

NoorGie said...

welcome back kin :)

kin hashim said...

tenkiu kak gie....ni belum tentu lagi coming back, kak gie..ntah2 singgah je barang sekejap 2 ..hihihhh

Deqna said...

nak wish jgak lah, happy birthday 'sejenak bersamaku' :)

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).