Sunday, April 06, 2008

Nota buat peminat :).

Macam bes je tajuk entry ni...hehehehh...beria-ia....ada ke peminat nih? kihkihkih.....
Kehadapan peminat2 'Sejenak Bersamaku' :).
Tuan rumah memohon ribuan kemaafan kerana menyepikan diri tanpa khabar berita selama lebih seminggu, atas sebab2 yg tak dapat dielakkan. Mohon maaf sekiranya ada yg menjenguk rumah ni, tapi dukacitanya, tak de plak update cite2 terkini.
Sebenarnya, minggu lepas, tuan rumah dan keluarga pegi holiday.... orang lain dah abis bercuti, tuan rumah dan famili baru nak gi holiday... maknanya, Huda pun tambah la cuti sekolah lagi seminggu. Nak buat cane, dah plan nya jadi gitu..hehee...

Minggu lepas, bos ada conference kat Dublin, so, assistant dan anak3 dia ikut sekali. 3 hari conference, selebihnya bos ambik kesempatan bawak famili jalan2 makan angin pusing2 Ireland. Kali ni kami jalan2 kat Dublin, belah2 utara Republic of Ireland dan jugak Belfast, Northern Ireland, UK....

Terima kasih la kepada yg sudi jenguk rumah ni sementara tuan rumah tak de.. :). Nanti update cite terkini akan menyusul la, insya Allah...



2 comments:

ma_mhm said...

waaahhh.. sonot kak kin ngan family gi jalan-jalan erkkk... hehehehee... ma sajer merayau blog org ni.. dah sonot baca blog kekawan, ma pun create blog gak.. tapi tatau la selama mana nak bertahan sebab malas sket nak update nyer.. hehehehe..

iu @ wid.ayu said...

larr..patutla lama x nampak..menyepi sajer.. rupernya berjalan..luper plak kak kin pernah ckp dlu tu.. takpe2..slow2 uplod gamba jalan eh..musti besh jejalan tu.. tu ngah prepare gamba eh?? eheheheh ;p

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).