Monday, February 19, 2007

Baiti Jannati








Ni la rumah kami kat sini.... dekat je ngan UL,zali boleh g jalan kaki jer.... Kami kongsi sewa rumah ngan 1 lagi family dr malaysia jgk.. kawan zali kat Kuktem (sekrg uni malaysia pahang)

4 comments:

Nur Jannat said...

Assalamualaikum Kin,

Just dropping by. Wahhh, dah ke Ireland yek? And skang jadi fulltime housewife? Kin takleh kerja kat sana ke? Patut la my husband selalu kata, "Yang, ni kawan awak Kin_Hashim msg kat YM". Selalu mengadap Internet rupanya.

Kin, actually husband saya yang selalu online tuh. My real YM is jannatul_firdaus. And saya selalunya online kat office. Kekadang online kat rumah waktu malam (kat Ireland -8 lah). Kalau saya senyap je tu, maknanya it's him. Tapi kalau saya yang online, Insya-Allah saya ada menjawab.

So Kin, till later, wassalam.

kin hashim said...

la... jannat.. tak perasan la plak ada comment kat sini.. ari ni baru prasan..

patut la selama nih, masuk YM awak selalu tak layan je.. :).

anyway.. tak pe.. time kasih visit blog nih..

kayteeze said...

Wah...cantik rumah tu...

Tinggal berkongsi ? Macam mana tu ?

kin hashim said...

La....kak tie, ni entry dah 2 tahun lebih nih....sekrg dah pindah duduk rumah lain. Kami duduk rumah tu, masa mula2 sampai sini. Mula2 tu kami tinggal share ngan satu lagi famili, kawan la. Rumah tu besar, banglo 5 bilik. Setahun duduk kat situ, sekrg kami masing2 dah pindah, nak jugak merasa duduk asing satu famili :).

Post a Comment

Sudi-sudikanlah sepatah dua kata...terima kasih daun keladi :).